Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Projactive bestaat 15 jaar!

Terugkijkend op de afgelopen vijftien jaar stellen we vast dat er sinds 1996 veel gebeurd en veranderd is! Projactive groeide in hoogtijdagen naar 35 m/v, maakte economische pieken maar ook dalen mee, zag de interim-markt verschuiven van detachering naar zzp en verhuisde in 2002 van Utrecht naar het Human Capital Village in Baarn.

Ook hebben we onze dienstverlening de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid met Executive Search, de unit HR-Services met o.a. onze unieke Communicatie- en Marketing Assessments en een vestiging in Den Haag. Waarom? Omdat we altijd voorop lopen, pro-actief zijn en omdat we ons voorbereid hebben op een historische demografische krapte op de arbeidsmarkt. Anno 2011 nog moeilijk voor te stellen, maar tussen nu en 2020 komen we in Nederland door vergrijzing, ontgroening en toename van zzp’ers naar schatting 1 miljoen m/v tekort!

Alle ontwikkelingen op het gebied van Internet en Social Media ten spijt: binnen afzienbare termijn zal de “War for Talent” het bestaansrecht van kwalitatieve Search & Selectie-bureaus weer bevestigen. En zullen professionals en specialisten op alle niveaus gesearched en zelfs ‘gehunt’ moeten worden door bureaus die daarop voorbereid zijn in termen van kwaliteit, deskundigheid en toegevoegde waarde. 

Wat 15 jaar onveranderd is, is onze gedrevenheid om tot de “perfect match” te komen. Zelfs met alle nieuwe, ook door ons geïntegreerde, digitale technieken blijft ons mooie ambacht namelijk 100% people’s business! Vandaar ons credo 'We kennen de markt. We kennen de mensen'!

Namens alle collega's van Projactive,

Jan Marijne, aanstichter.