Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Self fulfilling 2012 !?

Er is nogal wat aan de hand in de wereld. En bijna alle ‘geleerden’ zijn het erover eens: we gaan het 4e Crisisjaar in. De verslaggeving van de crisis en de gevolgen, domineren het nieuws. Als de media en wij doorgaan met elkaar de put in te praten, zou het weleens “self fulfilling” kunnen worden.

Persoonlijk heb ik mij, aangespoord door vrienden en relaties, voorgenomen om in 2012 een ‘blog’ te beginnen met uitsluitend Positive News. Want een self fulfilling prophecy heeft alles met je mindset te maken, om het maar eens in goed Nederlands te zeggen. En die mindset kun je maar het beste op “positief” zetten! Natuurlijk zijn het economisch slechte tijden, maar toen ik de afgelopen maanden enkele malen een (meestal zakelijk) tafeltje in een restaurant wilde boeken, kreeg ik te horen: Sorry, we zitten vol. Vol???? En het gaat zo slecht?
 
In 2012 blijft Projactive zich focussen op haar expertise: search & interim van senior- en specialistische functies in marketing, communicatie en sales. Ook introduceren wij een nieuw concept voor Young Marketeers en zetten we ons succesvolle Marketing Assessment en Communicatie Assessment breder in de markt. Dit alles met een positieve mindset.
 
Namens alle collega’s van Projactive wens ik iedereen zowel persoonlijk als zakelijk een bijzonder, mooi, succesvol, gezond en POSITIEF 2012 !
 
Jan Marijne