Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Projactive Young Ambitious Marketeers van start!

Projactive heeft haar dienstverlening uitgebreid met het exclusieve programma “Young Ambitious Marketeers”, kortweg YAM. Met dit project wordt een verbinding gelegd tussen jonge ambitieuze marketeers en organisaties die op zoek zijn naar hoog opgeleid en jong marketing toptalent.

De kracht van YAM is tweeledig:
 

  • Het programma laat enerzijds opdrachtgevers kennismaken met een zeer select aantal jonge marketeers zodat er voor deze organisaties een degelijke en interessante wervingsbron ontstaat.
     
  • Anderzijds biedt het programma deze streng geselecteerde en exclusieve groep van pas afgestudeerde (WO) marketeers een kennis- en ontwikkelplatform waarbij werkervaring, competentieontwikkeling en actuele theoretische en praktische marketingkennis centraal staan.

In de praktijk komt het erop neer dat Projactive deze Young Ambitious Marketeers voor een periode van twee jaar in dienst neemt. Elke YAMmer werkt via een detacheringconstructie aan drie verschillende projecten bij drie verschillende opdrachtgevers. Daarnaast volgen deze marketeers een Executive Master opleiding bij TiasNimbas. Bovendien worden ze door Projactive intensief begeleid in de vorm van coaching, counseling en ontwikkeling van vaardigheden. Opdrachtgevers zien in twee jaar drie verschillende marketeers die werken aan verschillende marketingprojecten. Na die periode van twee jaar kunnen de participerende opdrachtgevers een of meerdere marketeers (kosteloos) overnemen. De eerste Young Ambitious Marketeers zijn inmiddels succesvol gestart en er is nog plek voor enkele opdrachtgevers.

 Interesse? Voor meer informatie bel Jan Marijne: 035 - 64 75 171 / 06 – 53 445 639.