Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Leuker kunnen we het niet maken, wel…

Over het algemeen bestaat er bij professionals enige weerstand tegen acquisitie. Ze willen niet overkomen als agressieve verkoper die ‘leurt om een klus.’ Projactive ontwikkelde samen met Deloitte een programma om commerciële vaardigheden te trainen en bewustzijn te creëren over het belang van sales.

Commerciele vaardigheden
Bij de stap van junior manager naar manager binnen Deloitte Tax Lawyers, komt aanzienlijk meer klantcontact kijken. Deloitte heeft een uitgebreid management development programma om vorm geven aan carrièrestappen. Projactive ontwikkelde hiervoor een driejarig programma om commerciële vaardigheden te trainen.

Doelstellingen
De training heeft verschillende doelstellingen. Bij de managers wordt bewustzijn gecreëerd, dat sales een belangrijk onderdeel van hun functie is. Anderzijds helpt het vergroten van het zelfinzicht in reeds aanwezige commerciële vaardigheden, gemotiveerder en effectiever gedrag te veranderen.
De managers krijgen tools om effectief verkoopvaardigheden aan te leren en kansen en signalen in de markt te benutten. 

Succesfactoren
Meerdere factoren maken de training tot een succes. De managers krijgen inzicht in hun te ontwikkelen vaardigheden, door een nulmeting vooraf. De resultaten van deze analyse worden uitgebreid doorgesproken, waardoor er echt commitment ontstaat.
Het motiveert de managers (in spe) om alleen die workshops te volgen, waar zij echt persoonlijke winst in het salesproces kunnen behalen. Een trainer van Projactive en een trainer van Deloitte geven de workshops, waardoor de workshops optimaal toepasbaar in de praktijk zijn. In een praktijksimulatie voeren deelnemers een actuele case uit.
Coaching on the job
Een zeer concreet hulpmiddel voor leidinggevende en deelnemer bij het verankeren van het geleerde in de praktijk en bij functioneringsgesprekken is het persoonlijk rapport met ontwikkeladviezen.