Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Passie voor commercie, passie voor dienstverlening

Projactive Interim Management
Projactive Interim Management is hét gespecialiseerde bureau voor opdrachten op senior management en directieniveau waar het gaat over commercie, business development, marketing, communicatie en sales. Wij excelleren vooral in het helpen vergroten van de commerciële slagkracht van opdrachtgevende organisaties en het structureel verbeteren van de communicatie(-functie).

We kennen de mensen 
Na een gedegen intake van de opdracht kunnen wij binnen een paar dagen de juiste interim-manager voorstellen. Wij kennen ruim 700 interim-managers persoonlijk en stellen alleen mensen voor met een succesvolle track record. Wij blijven betrokken bij iedere opdracht als betrokken procescoach voor opdrachtgever en interim-manager.
 
We kennen de markt 
Projactive Interim Management richt zich op organisaties die actief zijn in de sectoren energie, telecom, (nieuwe) media, financiële en zakelijke dienstverlening, consumer goods, industrie en overheid. Wij volgen de ontwikkelingen in deze sectoren op de voet en selecteren interim-managers met relevante ervaring in deze sectoren en van overwegend commerciële signatuur of met een zeer stevige marketing en/of communicatie specialisatie.
 
Type opdrachten
Opdrachtgevers schakelen ons in voor stevige opdrachten vanaf middle management niveau waar specifieke kennis noodzakelijk is of waar écht iets moet gebeuren: kwalitatieve verandering, (her)structureren, professionaliseren. Opdrachten waar het logisch is om gedurende een overzichtelijke periode iemand van buiten binnen te halen met de juiste skills en ervaring. Hieronder een aantal voorbeelden:

Communicatie en PR
Hoofd Corporate Communicatie, energiebedrijf: professionaliseren/herstructureren;
Manager Corporate Communicatie, bierbrouwer: overname, perscontacten;
Manager Communicatie, kantoorartikelen: overbrugging, reorganisatie.

Marketing
Marketing Manager, energiebedrijf: overbrugging en opbouw afdeling;
Marketing & PR Manager, bibliothekencentrale: professionalisering afdeling;
Projectmanager Value Proposition, energiebedrijf: vernieuwing, strategie + implementatie.
 
Commercieel & Business Development
Commercieel Manager, kabel/IP-diensten: professionaliseren, bouwen;
Business Development Manager, kantoorinrichting: nieuwe divisie opzetten;
Manager Sales Support, liften producent: kwartiermaker, samenvoegen verschillende afdelingen, commerciële processen optimaliseren.
 
Projactive Interim Management
Jan Marijne informeert u graag over dienstverlening op het gebied van interim management. Telefoon: (035) 64 75 171.