Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Werving en selectie van ervaren professionals

Projactive verzorgt de werving en selectie van geschikte kandidaten op het gebied van commercieel management, marketing, communicatie en sales. We bemiddelen voor functies op het niveau van midden- en hogerkader waarvoor een hbo- of wo-opleiding en ten minste vijf jaar werkervaring vereist is. 

Geïntegreerde benadering
Bij elke aanvraag gaan we grondig te werk, zowel in het leren kennen van de opdrachtgever, het scherpstellen van wensen als het screenen van de kandidaten middels een uitgebreid Talenten Motivatie Assessment. We interviewen kandidaten volgens de STAR-methodiek (Situatie Taak Actie Resultaat), die diepgaand inzicht verschaft in capaciteiten en gedrag. 

 
Het bepalen van de zoek- en mediastrategie is maatwerk. We geven u vooraf een helder overzicht van onze werkwijze. Voor de bemiddeling voor vaste functies werkt Projactive op basis van exclusiviteit. Wij bieden een geïntegreerde benadering van search naar kandidaten en zetten daarbij de volgende kanalen en middelen in:
- filesearch
- mediasearch
- internetsearch
- research
Daarnaast adviseert onze consultant u over eventuele analyses of assessments.

Expert-benadering
Onze consultants hebben ruime ervaring opgedaan in het vakgebied waarvoor ze bemiddelen. Bij elke opdracht wordt een team van consultants en assistenten gevormd. Dit verzekert de opdrachtgever en de kandidaat van vaste aanspreekpunten die op de hoogte zijn en meedenken.