Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Executives met toegevoegde waarde

Executive Search bemiddelt voor posities op hoger kader- en directieniveau. Wij zijn gespecialiseerd in functies binnen de vakgebieden algemeen en commercieel management, marketing, communicatie en sales. Onze consultants werven en selecteren professionals met toegevoegde waarde voor marktgerichte organisaties.

Proactieve benadering 
Projactive Executive Search beschikt over een waardevol netwerk van professionals om geschikte kandidaten proactief te benaderen. Naast headhunting behoort de complete range van searchmethodieken tot het instrumentarium van de consultant (filesearch, internetsearch, media search, research).

Gedegen werkwijze
De consultant start met onderzoek naar en analyse van de opdrachtgever en brengt beleid, doelstellingen, cultuur en structuur van de organisatie in kaart. Vervolgens specificeren we de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden die aan de functie zijn verbonden. Op basis daarvan stelt de consultant een uitgebreid profiel op van de ideale kandidaat. Executive search werkt landelijk en in alle branches.

Contact
Voor meer informatie over Projactive Executive Search kunt u contact opnemen met Jan Marijne via 035 - 64 75 171.