Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Direct inzetbare professionals op tijdelijke basis

In de markt voor communicatie, marketing en sales is groeiende behoefte aan tijdelijke inzet van specifieke expertise of versterking op projectbasis. Projactive heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 750 interim professionals. Door middel van detachering, bemiddeling van freelancers en interim management heeft u binnen enkele dagen de beschikking over een gespecialiseerde professional. 

Professioneel en betrokken
Onze projectmanagers en freelancers zijn snel inzetbaar, betrokken en gewend om direct te schakelen. Vanzelfsprekend zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en branches. Projactive stimuleert kandidaten die als freelancer of gedetacheerde werken, om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van professionele coaching. En tijdens intervisiebijeenkomsten en workshops kunnen zij hun kennis delen en vermenigvuldigen.

Netwerk van meer dan 750 professionals
De consultants van Projactive onderhouden actief een netwerk van ruim 750 projectmatig en tijdelijk inzetbare professionals met ruime ervaring in communicatie, marketing en sales. 

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Marijne via 035 - 64 75 171.