Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

HR-Services

Human Capital laten renderen.

Projactive HR-Services helpt medewerkers om optimaal, dat wil zeggen: succesvol, effectief en met veel plezier werkzaam te zijn. Hiervoor bieden wij diverse vormen van assessments en coaching aan. We realiseren hiermee een optimale aansluiting van ambities en talenten van de medewerkers op de eisen en wensen van de werkgever. Bij selectie, maar ook bij veranderingstrajecten of bij het bepalen van doorgroeimogelijkheden. Projactive beschikt over de juiste instrumenten, gecertificeerde, betrokken consultants en een netwerk van partners.

Onze dienstverlening omvat:

Assessments Coaching
Communicatie Assessment Personal Coaching
Marketing Assessment Team Coaching
Sales Assessment Loopbaan Coaching
Generiek Assessment  

 Assessments kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, zoals:

  • Selectie van nieuwe medewerkers: voldoet de kandidaat aan de gestelde eisen, het gewenste niveau en de gevraagde competenties?
  • Bepalen van het potentieel: wat is een passende volgende stap gezien de talenten en ontwikkelpunten van de kandidaat, is hij/zij bijvoorbeeld in staat door te groeien naar een leidinggevende functie?
  • Ontwikkelen van een individu of afdeling, de zogenaamde nulmeting: waar staan de mensen nu, wat zijn talenten en ontwikkelpunten en hoe kunnen zij deze het beste benutten c.q. ontwikkelen?
  • Reorganisatie van een afdeling: welke medewerkers voldoen aan de nieuwe taken en rollen en gevraagde competenties?

In de loop der jaren zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met partijen die een extra bijdrage kunnen leveren aan onze dienstverlening. Met deze partners hebben wij vele organisaties geholpen met de ontwikkeling van zowel individuele werknemers als afdelingen en teams. Enkele van onze partners zijn:

Bureau Veermans
NIMA
Van Voornveld Trainingsdiensten