Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Philip van Lookeren Campagne

"Mensen laten groeien, organisaties op een hoger niveau brengen. Daar ligt de kracht van onze samenwerking."

Philip van Lookeren Campagne, Interim Marketing Manager Hogeschool Arnhem Nijmegen

Na een carrière met marketing management en directiefuncties bij onder andere SAP, Planon en TIAS Nimbas startte Philip in 2011 zijn eigen praktijk voor strategisch marketing advies en interim management. Na een strategietraject bij De Baak en een opdracht als interim marketing director bij De Nierstichting is hij sinds begin 2013 marketing manager bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen. De meer vrije rol als interim manager bevalt hem prima: “Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik vind het geweldig om mensen te zien opbloeien en hen over hun eigen grenzen te laten kijken. En om teams verder te brengen. Ik zet altijd duidelijke kaders waarbinnen mensen veel vrijheid krijgen om hun verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk te nemen. In een rol als interim manager kan je daarmee, zoals ik de afgelopen twee jaar heb ervaren, snel de gewenste vooruitgang en resultaten boeken.”

“Projactive is in dat kader voor mij een zeer waardevolle partner. Als opdrachtgever ben ik door de jaren heen steeds weer onder de indruk van hun kwaliteiten op het gebied van matching. Ze weten precies waar hun opdrachtgevers staan en in welke fase van ontwikkeling ze zich bevinden. Ze begrijpen de politieke verhoudingen, kennen de mensen die er al zijn en welke nieuwe mensen daarbij passen en nodig zijn. Daarnaast zijn ze een stevige sparring partner en durven ze het avontuur aan te gaan. Het is zeker niet van ‘u vraagt en wij draaien’. Ik heb meegemaakt dat er kandidaten werden voorgedragen die niet in het geschetste profiel pasten, maar wel uitstekend op hun plek bleken te zijn. Een dergelijke manier van samenwerken spreekt mij aan. Daarmee breng je elkaar ook steeds weer op een hoger niveau.”