Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Full service dienstverlening

Projactive is gespecialiseerd in de bemiddeling (vast en interim) van hoog opgeleide, ervaren professionals in marketing, communicatie en sales. Onze consultants zijn zelf seniors in het vakgebied waarin zij bemiddelen. Daardoor functioneren zij niet alleen als adviseur maar ook als sparringpartner voor opdrachtgever en kandidaat.

Fullservice in human capital
Projactive biedt een zeer complete dienstverlening. We verzorgen de werving en selectie en executive search voor vaste functies en bieden flexibele oplossingen voor projecten en interim management.
Projactive HR-Services evalueert, ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt arbeidspotentieel. Gecertificeerde consultants geven advies en begeleiding bij het efficiënt inzetten van aanwezig en te verwerven human capital.

Projactive werkt landelijk en in alle branches. In 96% van de aanvragen resulteert onze aanpak in de perfect match!
 
Beoordelen en ontwikkelen
De perfect match ontstaat door een optimale aansluiting van ambities en talenten van de professional op de eisen en wensen van de organisatie. Tot het instrumentarium van onze HR-consultants behoren potentieelbeoordeling, vakinhoudelijke nulmeting en assessments om de capaciteiten van kandidaten in kaart te brengen. Daarnaast verzorgen wij training, coaching, loopbaanadvies, persoonlijk en op afdelingsniveau, om bij te dragen aan de ontwikkeling van arbeidspotentieel.