Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Werving en selectie en executive search

Projactive is een fullservice bureau met vacatures voor vaste kader functies in marketing, communicatie, pr en sales, voor zowel bedrijven, (semi)overheidinstellingen als non-profit organisaties. 

Werving en selectie
Projactive bemiddelt uitsluitend voor midden- en hoger-kaderfuncties. Kandidaten met een hbo- of wo- opleiding en ten minste vijf jaar relevante werkervaring in (een van) de vakgebieden marketing, communicatie, pr en sales nodigen we van harte uit om zich online aan te melden of te reageren op een vacature.

Uitsluitend openstaande vacatures
Voor werving en selectie plaatsen we op onze website alleen vacatures die open staan voor reactie. De JobAgent attendeert per e-mail op nieuwe vacatures in een vooraf aangegeven interessegebied. De vacaturepagina bevat ook een rss-functie. Solliciteren kan eenvoudig via de website.

Als je talenten en ambities aansluiten op de concrete behoeftes en wensen van de opdrachtgever, nodigt onze consultant je uit voor een persoonlijk gesprek. 

Executive search
Projactive Executive Search benadert proactief professionals met een hoog opleidings- en kennisniveau, ten minste 15 jaar werkervaring en een relevant trackrecord voor topposities.

Vacatureoverzicht en updates
Vertrouwelijkheid en integriteit zijn inherent aan executive search. In het vacatureoverzicht staan vacatures waarvoor een executive searchopdracht uitstaat en die gepubliceerd mogen worden. De job agent attendeert op recente vacatures per email. De vacaturepagina is voorzien van een rss-feed.