Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Vaste functie of tijdelijke opdracht?

Al meer dan achttien jaar ervaren professionals Projactive als hèt bureau met de interessantste vacatures en projecten in de vakgebieden marketing, communicatie, pr en sales. Kandidaten waarderen de kennis van zaken en ervaring van onze consultants. Doordat zij zelf afkomstig zijn uit het vakgebied waarin ze bemiddelen, fungeren ze als gespreks- en sparringpartner op het hoogste niveau.

Voor elke fase in een carrière
Loopbanen zijn dynamisch. Steeds meer professionals kiezen er voor hun ervaring te verrijken door regelmatig van werkgever of functie te veranderen. Ook worden carrières verrijkt door te kiezen voor andere werkvormen zoals detachering of freelancen. Projactive ondersteunt zowel professionals die kiezen voor een vaste functie, als professionals die kiezen voor werken op tijdelijke- of projectbasis. 
 
Onze dienstverlening omvat
- werving en selectie;
- bemiddeling van freelancers;
- detachering;
- project- en interim-management;
- executive search.
 
Uitsluitend ervaren professionals
Projactive heeft zich gespecialiseerd in bemiddeling van vacatures op hoger niveau. Het gaat daarbij om functies waarvoor een hbo- of wo-opleiding en ten minste vijf jaar relevante ervaring is vereist. Kandidaten die aan dit profiel voldoen, nodigen we uit zich via de website aan te melden of te reageren op een vacature of project.

Persoonlijke begeleiding
Aanmelden bij Projactive betekent profiteren van een groot professioneel netwerk en persoonlijke begeleiding. Kandidaten hebben een vast aanspreekpunt binnen ons bureau. Indien een vacature aansluit bij de kennis, kunde en ambities van de kandidaat, neemt onze consultant contact op voor een persoonlijk gesprek. Integriteit en privacy staan bij ons hoog in het vaandel en we stellen geen kandidaten voor zonder overleg.
 
Eenvoudig vacatures bijhouden en reageren
Alle vacatures op deze website staan open voor een reactie. De JobAgent attendeert kandidaten op nieuwe vacatures in hun interessegebied. Nieuwe vacatures kunnen ook via de rss-feed worden binnengehaald. Solliciteren kan eenvoudig via de website, met de button onder elke functieomschrijving.