Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

We kennen de markt. We kennen de mensen.

Full service dienstverlening
Projactive werft, selecteert en bemiddelt professionals voor kader- en managementfuncties in commercieel management, marketing, communicatie, pr en sales. Projactive werkt landelijk en in alle branches. 

Perfect match
Wij besteden veel aandacht aan de mens achter de functie. Uiteindelijk vormt human capital het belangrijkste vermogen van uw organisatie. Al achttien jaar leidt 96% van de aanvragen dan ook tot de perfect match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Van werving en selectie tot HR-Services
Met ons complete pakket van diensten zijn wij in staat u te helpen bij het zoeken naar vaste en tijdelijke professionals. We bieden u:
werving en selectie
executive search
detachering en freelance
interim management 
young ambitious marketeers
human resource services

Ervaren consultants
Onze hoogopgeleide consultants zijn senior in het vakgebied waarin zij bemiddelen. Ontwikkelingen volgen zij op de voet. Zij zijn hierdoor adviseur en sparringpartner voor opdrachtgever én kandidaat. De consultants hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van human resourcement. Daardoor zijn zij in staat om onze dienstverlening gericht voor u in te zetten. Hun gedrevenheid en expertise resulteren in de perfect match voor opdrachtgever en kandidaat.

Kandidaten van hoog niveau
Projactive staat bekend om het hoge niveau van de professionals in ons netwerk. Kandidaten waarderen de uitdagende functies, de interessante opdrachtgevers, het vakkundig advies en de begeleiding die wij bieden.