Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Freelance opdrachten, detachering en interim management

Ben je freelancer op het gebied van marketing, communicatie of sales, of overweeg je om te gaan freelancen? Meld je dan aan bij Projactive Profnet. Ervaar het gemak om projecten voor toonaangevende organisaties met marktconforme uurtarieven uit te voeren, zonder acquisitie te plegen. We bemiddelen uitsluitend freelancers met een actueel kennisniveau, die in het bezit zijn van een VAR (wuo). 

Detachering van ervaren professionals
Ben je een professional op het gebied van communicatie, marketing en sales die graag op projectbasis en voor verschillende opdrachtgevers wil werken, maar je bent geen freelancer? Dan is detachering de ideale oplossing. Bij detachering treed je in loondienst van Projactive. 

Intervisiebijeenkomst projectmanagers ProfnetPersonal coach
Projactive biedt kandidaten die als freelancer of gedetacheerde aan de slag gaan, de gelegenheid om op onze kosten een gesprek te hebben met een personal coach.

Intervisiebijeenkomsten
Het delen van kennis met en door kandidaten onderling is een van onze speerpunten. Regelmatig nodigen we freelancers, gedetacheerden en interim-managers uit voor intervisiebijeenkomsten. Daarnaast organiseren we regelmatig  workshops. Van een workshop '(Vecht)kunst van conflicthantering' tot gespreksavonden over het nut (en vooral het benutten!) van netwerken.

"Goh, wat had ik een uitstekende avond bij jullie. Gezellig, informatief, de presentatie van Jacqueline was aanstekelijk, de inhoud van haar verhaal verhelderend, met de vinger op de 'wond' van het communiceren. En ik heb leuke mensen ontmoet." Projectmanager over de workshop van Jaqueline Lampe, directeur AMREF Flying Doctors.

Interim management
Meer dan 600 zelfstandige interim-professionals en -adviseurs op het gebied van algemeen en commercieel management, marketing- en communicatie- en salesmanagement zijn aangesloten bij het netwerk van Projactive Interim Management. Persoonlijk contact en uitdagende trajecten bij toonaangevende opdrachtgevers zijn de merits.

Projecten en interim-opdrachten
We plaatsen alleen projecten op deze website die open staan voor reactie. De JobAgent attendeert via een email op nieuwe projecten. De vacaturepagina bevat ook de rss-functie. Solliciteren kan eenvoudig via de website.

Als de talenten en ambities van de freelancer goed aansluiten op de concrete behoeftes en wensen van de opdrachtgever, nodigt onze consultant de freelancer uit voor een persoonlijk gesprek.