Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Verandering is onze enige constante

Projactive werd in 1996 opgericht als gespecialiseerd bureau voor werving, selectie en detachering van marketing, communicatie en sales professionals. Sindsdien breidde onze dienstverlening uit met executive search, interim management, freelance bemiddeling en assessments. Het werkveld groeide met algemene en commerciële managementfuncties. 

Toekomst
Verandering is onze enige constante. We zijn dan ook altijd bezig om nieuwe diensten of producten te ontwikkelen. Projactive was het eerste bureau in Nederland met een gespecialiseerde unit voor duobanen en Young Graduates. Deze laatste unit gaan we toesnijden op een nieuw tijdperk: Young Ambitious Marketeers.
De toegevoegde waarde van de unit HR-Services blijft groeien. De consultants zetten o.a. met veel succes de (vakinhoudelijke) communicatie-, marketing- en salesassessments in bij bedrijven.
 
Voor meer informatie over wat Projactive voor u of uw organisatie kan betekenen of voor het samenstellen van een 'tailormade' samenwerking, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jan Marijne via 035 - 64 75 171.