Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Personal Coaching

Medewerkers zijn zeer bepalend voor het succes van een organisatie en daarom is het van belang om te blijven investeren in hun ontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat mensen gemotiveerder zijn om zichzelf gerichter te ontwikkelen wanneer zij een goed zelfbeeld hebben. Het hebben van inzicht in eigen kwaliteiten en valkuilen maakt het makkelijker om op een effectieve manier gedrag te veranderen. Want ontwikkelen door inzicht is effectiever dan leren door vallen en opstaan. Inzicht komt niet vanzelf daar heb je iemand voor nodig die je daarin begeleidt. Vandaar dat wij onze coachingstrajecten (of het nu een individu of een heel team betreft) altijd starten met een vorm van zelfreflectie: de nulmeting. Van daar uit gaan we gericht kijken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe dat eventueel te veranderen is naar het gewenste gedrag. 

Personal Coaching wordt ingezet bij:

Ontwikkelen van vaardigheden/competenties
Kandidaten die bepaalde competenties willen of moeten ontwikkelen om met meer plezier te werken of  om succesvoller te zijn, bijvoorbeeld:

 • leidinggevende competenties;
 • adviesvaardigheden;
 • delegeren;
 • beïnvloeden;
 • overtuigingskracht;
 • assertiviteit.

High Potentials / MD-trajecten:
Behouden en ontwikkelen van talenten. Zorgen dat kandidaten minder snel de organisatie verlaten door een helder beeld te creëren waar ze nu staan en wat ze nog kunnen ontwikkelen voor een volgende stap in de organisatie.

USP’s
 • Zelfinzicht als basis.
 • Analyse van onderliggende factoren van bepaald gedrag.
 • Coaching gerelateerd aan werkomgeving.
 • Diverse ervaren coaches met eigen specialistische aanpak.
 • Concrete gedragsverandering aan het eind van het traject.
 • Tastbare resultaten (nulmeting en eindpresentatie). 

De coaches van Projactive zijn geregistreerd bij NOBCO.

Quotes:

"De coach heeft mij ontzettend geholpen door mij dingen te laten inzien en aan elkaar te verbinden. Voorafgaand aan de sessies dacht ik veel wel te weten. Naar nu blijkt gaat het vooral om hoe je bepaalde zaken aan elkaar knoopt of juist van elkaar scheidt. Dat heeft ze me laten inzien en dat ervaar ik als ontzettend waardevol. Ik heb nu echt het gevoel dat ik weet waaraan ik moet werken en vooral ook hoe ik dat moet doen. Ik kan de volgende stap gaan maken. Ik word er een betere adviseur door en misschien zelfs wel een beter mens ;-)
Lize Beekman,Coördinator Public Affairs,Vitens

"Ik ben heel erg tevreden over het coachingstraject bij Projactive. Ik voelde me altijd geheel op mijn gemak bij mijn coach, zij stelde zich objectief op en dacht met je mee. De tips en adviezen die ik kreeg waren goed te vertalen naar de praktijk. De coaching bestond niet alleen uit mondeling advies, maar werd ondersteund door modellen en theorie. Dit totaalpakket vond ik bijzonder prettig. Ik maak nog elke dag gebruik van de kennis die ik tijdens mijn traject hebt opgedaan!"
Marloes Eulderink, Communicatie medewerker, Ziekenhuisgroep Twente