Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Loopbaan Coaching

Loopbaan Coaching is nuttig wanneer stilgestaan dient te worden bij ambities, kwaliteiten en mogelijkheden van de medewerker. Projactive heeft veel ervaring met het in kaart brengen van functies en het analyseren van mensen. Hierdoor zijn we goed in staat om medewerkers te helpen bij hun loopbaanoriëntatie. Resultaat is een helder zelfbeeld met talenten en ontwikkelpunten en een duidelijk perspectief van mogelijke vervolgposities en de daarbij benodigde ontwikkeling. 

 
USP’s
  • Inzicht in kwaliteiten en valkuilen.
  • Motivatie verhogend.
  • Gebruik van concrete en analytische instrumenten.
  • Ervaren senior adviseurs.
  • Inhoud toegespitst op de vraag (maatwerk).
  • Helder beeld en tastbaar resultaat (rapportage) na afloop van het traject.

De vorm waarin Loopbaan Coaching plaatsvindt, wordt bepaald door de doelstellingen van de kandidaat. Over het algemeen kan de doelstelling gesplitst worden in drie elementen:

  1. Wie ben ik? (zelfinzicht)
  2. Wat wil ik? (vervolgfunctie)
  3. Hoe kom ik daar? (ontwikkelingsbehoefte)

 

Projactive is geregistreerd om loopbaantrajecten voor FlowWeb (woondiensten employability portal) te verzorgen.

De coaches van Projactive zijn geregistreerd bij NOBCO.

Quote:

"Mijn coach is in staat om op een snelle en professionele manier een maatwerk coachingtraject te bedenken en op een plezierige manier uit te voeren. Uit iedere sessie kwamen tips naar voren die direct in de praktijk waren toe te passen. Ze toont betrokkenheid, begrijpt de dynamiek van het bedrijfsleven en is bovenal een prettige persoon om als coach te hebben."
Bas Huisman, Marketing adviseur, KPMG