Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Praktijkcases HR-Services

Projactive HR-Services werkt onder andere succesvol voor Bol.com, Bolletje, Coloplast, Deloitte, Fontys Hogescholen, ING, Isala Klinieken, KPMG, NVZ Vereniging van Ziekenhuizen, Portaal Woonstichting, diverse Provincies, Randstad, Vitens en Ziekenhuisgroep Twente.

Case Teamsessie, NVZ Vereniging van Ziekenhuizen.
Case Professionaliseringstraject Stafbureau Communicatie, ZGT.
Case Nulmeting en Teamcoaching, Isala Klinieken.  
Case Teamcoaching, FMCG speler.
Case Communicatie Assessments en Nulmeting, Provincie.
Case Communicatie Assessments, ING, OPS & IT Banking.

Ter inspiratie enkele ervaringen van deelnemers aan coachingssessies of assessments:

Coaching:
"De coach heeft mij ontzettend geholpen door mij dingen te laten inzien en aan elkaar te verbinden. Voorafgaand aan de sessies dacht ik veel wel te weten. Naar nu blijkt gaat het vooral om hoe je bepaalde zaken aan elkaar knoopt of juist van elkaar scheidt. Dat heeft ze me laten inzien en dat ervaar ik als ontzettend waardevol. Ik heb nu echt het gevoel dat ik weet waaraan ik moet werken en vooral ook hoe ik dat moet doen. Ik kan de volgende stap gaan maken. Ik word er een betere adviseur door en misschien zelfs wel een beter mens ;-)
Lize Beekman,Coördinator Public Affairs,Vitens

Coaching:
"Ik ben heel erg tevreden over het coachingstraject bij Projactive. Ik voelde me altijd geheel op mijn gemak bij mijn coach, zij stelde zich objectief op en dacht met je mee. De tips en adviezen die ik kreeg waren goed te vertalen naar de praktijk. De coaching bestond niet alleen uit mondeling advies, maar werd ondersteund door modellen en theorie. Dit totaalpakket vond ik bijzonder prettig. Ik maak nog elke dag gebruik van de kennis die ik tijdens mijn traject hebt opgedaan!"
Marloes Eulderink, Communicatie medewerker, Ziekenhuisgroep Twente

Communicatie Assessment:
"De consultant heeft mij tijdens het Communicatie Assessment op een prettige manier begeleid. Haar uitleg van het programma en de verschillende opdrachten is helder. In de gesprekken is zij open en vriendelijk, maar geeft ook goed inzicht in je persoonlijke eigenschappen, je sterke punten en je uitdagingen."
Joris van den Ring, Tekstschrijver/projectcoördinator communicatie STER

Marketing Assessment:
Ik vond het fijn dat de consultant grondig toetste of haar bevindingen klopten. Zo kreeg ik de mogelijkheid te nuanceren en ze deed echt de moeite om me goed te leren kennen. Ook het marketinginhoudelijke interview was erg prettig. Door de open sfeer kon ik veel vertellen over mijn ervaringen en toelichten hoe ik het vak zie. Dat vind ik echt een meerwaarde ten opzichte van een algemeen assessment”.
Robin Keeris, Marketing Assessment voor Senior Marketeer Randstad