Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Projactive introduceert het exclusieve Young Ambitious Marketeer Programma!

Met Young Ambitious Marketeers (YAM) verbindt Projactive steeds schaarser wordende, jonge ambitieuze marketeers met organisaties die op zoek zijn naar jong, hoog opgeleid marketingtalent. De kracht van YAM is tweeledig: 

  • Het programma laat enerzijds opdrachtgevers kennismaken met een zeer select aantal jonge topmarketeers zodat er voor deze organisaties een degelijke en interessante wervingsbron ontstaat.
  • Anderzijds biedt het programma deze streng geselecteerde en exclusieve groep van pas afgestudeerde (WO) marketeers een kennis- en ontwikkelplatform waarbij werkervaring, competentieontwikkeling en actuele theoretische en praktische marketingkennis centraal staan.
Praktijk
In de praktijk komt het erop neer dat Projactive de Marketeers voor een periode van twee jaar in dienst neemt. Zij werken via een detacheringconstructie aan drie verschillende projecten bij drie verschillende opdrachtgevers. Daarnaast volgen deze marketeers een Executive Masterprogramma bij TiasNimbas en worden zij door Projactive intensief begeleid in de vorm van coaching en counseling. Opdrachtgevers zien in twee jaar drie verschillende marketeers die werken aan verschillende marketingprojecten. Na die periode van twee jaar kunnen de participerende opdrachtgevers één of meerdere marketeers zonder Werving & Selectiefee een dienstverband aanbieden.
 
Planning
In het huidige stadium zijn wij bezig om een select aantal ‘founding partners’ voor dit exclusieve concept te benaderen. Per branche is het uitgangspunt om één gerenommeerde, vooraanstaande organisatie als partner aan het programma te verbinden. De eerste opdrachtgevers nemen inmiddels deel aan het programma en de eerste Young Ambitious Marketeers zijn vol overtuiging gestart.
 
Interesse?
Voor meer informatie bel Jan Marijne: 035 - 64 75 171.