Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Jacqueline Lampe

"Tussen Projactive en AMREF Flying Doctors zie ik een cruciale overeenkomst: het draait om mensen."

Jacqueline Lampe, Directeur AMREF Flying Doctors Nederland

"AMREF Flying Doctors is de grootste organisatie in Afrika op het gebied van gezondheidszorg. De organisatie is in 1957 door drie artsen opgericht in Nairobi, naar het voorbeeld van de Australische Flying Doctors. Al vanaf de oprichting zoekt AMREF Flying Doctors naar Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen. In de loop der jaren is daarbij het accent steeds meer komen te liggen op opleiding en training van lokale gezondheidswerkers, voorlichting aan de bevolking en structurele verbeteringen van gezondheidszorg. In Nederland houden we ons vooral bezig met het uitdragen hoe we die dingen aanpakken en uiteraard in het verlengde daarvan met fondsenwerving.

Projactive is voor ons van onschatbare waarde als partner voor de werving en selectie van ervaren professionals in marketing en communicatie. We zoeken mensen met dezelfde kwaliteit en gedrevenheid voor het vak als de profit-sector, maar kunnen daar niet hetzelfde salaris tegenover stellen. Naast gedrevenheid zoeken we dan ook absoluut bevlogenheid. Die bevlogenheid zie ik terug bij Projactive. Ze hebben een oprechte interesse in mensen die niet ophoudt op het moment van bemiddeling. En het lijkt wel of ze iedereen kennen. Dus óók de mensen die wij zoeken."