Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Johan Bosma

"Projactive doet wat onze zakenpartners ook van ons verwachten: ze begrijpen onze business."

Johan Bosma, Directeur Whirlpool

Whirlpool is nummer twee in de markt van grote huishoudelijke apparatuur, zoals koelkasten, vaatwasmachines, vriezers en dergelijke. Bij de consument zijn we vooral bekend van de merken Bauknecht, Whirlpool en Ignis. 

De markt van grote huishoudelijke apparaten is de laatste jaren snel veranderd en verregaand geprofessionaliseerd. Willen we als Whirlpool een toon-aangevende rol blijven spelen, dan zullen we ook onszelf moeten blijven professionaliseren. Projactive helpt ons daarbij, op meerdere fronten. We maken gebruik van drie diensten van Projactive: assessments, coaching, en executive search. 

In onze wereld draait het vandaag de dag niet alleen om het verkopen, maar vooral om het begrijpen van de business van onze handelspartners. Het meedenken, het adviseren. Dat vraagt om een bepaald type mensen. Ja, het schaap met vijf poten, de beroemde speld in de hooiberg. Maar Projactive weet ze te vinden voor ons. En houdt de kennis en ‘skills’ van onze medewerkers ook up-to-date met hun op maat gesneden trainingen.

Het prettige aan de samenwerking met Projactive is dat zij doen wat onze partners ook van ons verwachten: ze begrijpen onze business. De oprechte betrokkenheid die ze hebben met Whirlpool zorgt ervoor dat we aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen.