Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Dyhna Koch

"Verbazing en verrassing; daar ga ik voor!"

Dyhna Koch, Personal Assistant

‘Verbazing en verrassing, dat is waar ik voor ga!’ Wat is er nu mooier dan de mensen die je ondersteunt weten te verrassen met het resultaat van het geleverde werk? Persoonlijk weet Dyhna geen reactie die prettiger is dan een reactie van tevredenheid.

Naast haar studie HEAO Communicatie Creatief, is Dyhna in 2001 parttime aan de slag gegaan als telefoniste/ receptioniste begonnen. Door de jaren heen groeide deze bijbaan uit tot een fulltime baan als Management Assistent met zeer veel afwisseling en een gevarieerd takenpakket.

Om zich verder te ontwikkelen gaat zij daarna voor diverse binnendienstfuncties bij Coherent Europe BV, EMC Performance en de Koninklijke Nederlandse Munt waarna ze bij de KNLTB terecht komt. Als Office Manager weet zij de tennissers van regio Midden proactief en daadkrachtig te ondersteunen waarbij haar goede netwerk en sociale contacten binnen de regio enorm van pas komen.

Diverse binnendienst functies in Utrecht, Vianen en Nieuwegein volgen waarna het tijd is voor een nieuwe uitdaging: als Personal Assistent bij Projactive ondersteunt zij management en consultants op een breed terrein.

 Email: koch@projactive.nl