Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Stefanie Fett

"Geniet van het leven en haal eruit wat er in zit."

Stefanie Fett, Associated Senior Consultant

Stefanie startte haar loopbaan, na haar studie International Business in Groningen, op de inkoopafdeling van de Bijenkorf. Al snel werd duidelijk dat ze graag met mensen wilde werken en niet met producten. In 1999 kwam ze als jr. Consultant Marketing & Sales bij Projactive terecht. Later is ze zich meer gaan specialiseren in het afnemen van psychologische tests, assessment centers en loopbaanadvies. Haar verhuizing naar het noorden van het land bracht Stefanie bij Beljon + Westerterp als Consultant Personal Development.

Weer terug in het westen is zij voor zichzelf begonnen en is freelance inzetbaar voor HR gerelateerde projecten. Daarnaast heeft ze de coachingsopleiding Professioneel Coachen afgerond. Nu is Stefanie bij Projactive als Senior Consultant HR-Services verantwoordelijk voor Assessments, Loopbaanadvies en Coaching.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met leuke dingen doen met haar gezin (4 kinderen), sporten, afspreken met vrienden en is ze vaak op het eiland Schiermonnikoog te vinden.


Email: