Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Jacqueline van Heeswijk

"Geniet van je persoonlijke talenten!"

Jacqueline van Heeswijk, Associated Senior Consultant

Jacqueline van Heeswijk studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen in 1996 heeft zij bij verschillende psychologische adviesbureaus gewerkt. Zij heeft externe advieservaring opgedaan op het gebied van onder andere werving, selectie, loopbaanbegeleiding en training. Sinds 2008 is zij werkzaam als zelfstandig psycholoog voor een diversiteit aan HR-gerelateerde vraagstukken. Voor Projactive richt zij zich als Associate Consultant Human Resources vooral op het uitvoeren van assessments voor kandidaten en het adviseren van betrokken opdrachtgevers.

'Geniet van je persoonlijke talenten´ is haar motto. Mensen komen het best tot hun recht in hun werk als er goede overeenstemming bestaat tussen persoonlijke kwaliteiten, ambities en waarden enerzijds en eisen en ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de organisatie anderzijds. Het werken vanuit je persoonlijke talenten en deze uitbouwen en uitnutten vormt het uitgangspunt voor een gezond en actief werkend leven. Jacqueline draagt aan het in kaart brengen van talenten en ontwikkelpunten graag haar steentje bij middels assessments die voor zowel selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken.Email: